COL·LABORACIONS


Mediterrània Dansa, a part dels seus espectacles propis, participa en espectacles i actes de naturalesa diversa amb coreografies pròpies i adaptades a cada acte. Aquests són alguns exemples.

Els bombers t'acompanyen a donar sang 25-3-17

Vídeo de YouTubeMediterràniadansa a la nit de l'Esport 13-01-2017

Vídeo de YouTube


La Flama del Canigó ( 2007)

Coreografia específica per a l'arribada de La Flama del Canigó a Figueres. La música és del tema " els fallaires".

La coreografia és de Judit BigasLa Balada del Sabater d'Ordis ( 2003-2004)

L'Agrupació va participar i ballar al muntatge de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà per la commemoració a Carles Fages de Climent . La direcció de l'espectacle a càrrc de Josep Cortada i la coreografia d'Ariadna Bassols
Trobades d’esbarts (anuals)

El debut de Mediterrània Dansa va ser en una trobada d’esbarts a Les Preses el mes de setembre de l’any 2000. Aquestes trobades anuals s’organitzen des de l’associació d’Esbarts de les comarques gironines i el seu objectiu és agrupar totes les formacions d’aquest tipus durant un dia en un municipi per tal de conèixer demés a prop el treball realitzat per els altres grups. A partir d’aquell any Mediterrània Dansa ha estat present a les trobades anuals d’esbarts de les comarques gironines. Així com a la celebració de la cloenda dels actes de celebració del centenari dels esbarts. 

Foto 2016. Banyoles.

Altres activitats i col·laboracions

Mediterrània dansa col·labora en nombroses manifestacions culturals amb coreografies del seu repertori o bé amb altres actuacions dissenyades per a la occasió.

Des de la seva creació ha intervingut en:

-Loteria Nacional al Museu Dalí: Col·laboració puntual en la retransmissió de la loteria nacional des de Figueres.

-Festa del vi novell: participació en diverses festes anuals del Vi novell a l’Alt Empordà a Capmany, Llançà, La Jonquera i Sant Pere de Rodes (2000-2004)

- Col·laboració fent de paper de "cor" a l'ópera "Maria de Buenos Aires" de Aizor Piazzola, interpretada per la societat de concerts de barcelona i dirigida per Melani Mestre a Palafurgell l'estiu de 2006.

Concert de Final d'any a TV3 ( 2010)

Mediterrània Dansa col·labora de nou amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà en la presentació del Concert de Cap d'any retransmès a TV3 i enregistrat a Figueres. El concert, de música essencialment catalana, va comptar amb coreografies diverses d'Ariadna Bassols i interpretades pels balladors del cos de dansa i la colla sardanista.

Vídeo de YouTubeSpecials Olímpics Figueres (2002)

Aquesta coreografia va representar l'estrena del grup de dansa a la ciutat de Figueres. Es va realitzar amb la col·laboració de l'equip de direcció de lacerimònia de inaguració dels Jocs i el vestuari dels balladors representava els aspectes més característics de la ciutat. gala i Dalí, les joguines, la tramuntana, la sirena i el pastor.... la coreografia era de Josep Sabido.

 


Pastorets

L’esbart és membre i col·labora amb l’associació dels Pastorets de Figueres.  Des de l’any 2000 s’encarrega de les coreografies del muntatge musical, algunes de les quals interpreta amb els seus balladors.