ACTIVITATS I LLEURE

No tot és ballar a l’agrupació Mediterrània dansa, també tenim un grup que ens proposa activitats de lleure que permeten als socis disfrutar i conèixe’s en altres àmbits que no és l’estricte de la dansa. Anualment es fan trobades, àpats i cloendes de temporada per a totes les activitats de l'associació.

La organització d'activitats també inclou participar en festes i trobades per a fer conèixer l'Associació i per a generar ingressos. Entre elles hi ha la participació en la Trobada comarcal d'entitats juvenils, les Barraques de les Fires de la Sta Creu de Figueres i altres.....

Dinars de cloenda de temporada: on es reparteixen els trofeus guanyats durant la temporada de sardanes i es passa una bona estona amb totes aquelles persones que d’alguna manera es relacionen amb l’entitat.

 
Barraques a les fires i festes de la Sta. Creu a Figueres, és una activitat en la que l'associació no ha faltat des de la seva creació i es realitza tant per a tenir ingressos per a fer activitats com per situar l'associació i ser present a la ciutat.

Festes de final dels cursets: els més petits de l’associació acostumen a celebrar excursions i activitats de lleure en finalitzar l’any escolar on s’ho passen d’allò més bé i comparteixen jocs i activitats. Pels pares també és una bona oportunitat per conèixer i participar en activitats de l’associació.

Trobada d'entitats juvenils de Figueres on l'associació té un estand informatiu i es fa alguna actuació.


FIRA ENTITATS FIGUERES 2015